• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üdvözlet
#1
Information 
[Image: m2o-smallLogo.png]


Üdvözlök minden kedves magyar érdeklődőt itt a fórumon! Remélem, hogy egy remek és aktív közösséget fogunk alkotni. Az esetleges kérdéseket nyugodtan tegyétek fel akár itt, akár privát üzenetben, örömmel válaszolok rájuk.

 Használjátok egészséggel a fórumot.
Ha szeretnél segíteni a magyar Mafia 2 Online közösség építésében írj üzenetet privátban.
  Reply
#2
Örömmel látom, hogy van ilyen részleg. Big Grin

Ha lesz értelme hirdetni a magyar közösségben a multiplayert, megteszem majd a Facebook oldalon. Remélem nem fog behalni a project.
  Reply
#3
Eléggé meglepődtem mikor megtaláltam ezt a projektet, illetve ezt a magyar fórumrészt. Remélem felkapott lesz, még mindig úgy gondolom, hogy remek ez a játék egy RP szerver működtetéséhez.
  Reply
#4
Hogy áll most a projekt? Mikorra várható a kiadás?
  Reply
#5
Még mindig aktívan dolgoznak a fejlesztők, de most leginkább a régebbi hibák javításán és egyes részek átírásán, de mint minden embernek van iskola, munka, tehát nem halad olyan gyorsan a projekt, mint azt mindenki szeretné. A megjelenésről nem tudok információt adni, ugyanis még mi sem tudjuk pontosan, és nem szeretnék senkit félretájékoztatni, "hamis" időpontot mondani. Smile
  Reply
#6
Ugye nem halt ki a project?
Undecided
  Reply
#7
csáó, él még a projekt? tesómmal játszanánk, így elsőre tetszik, remélem még rajta vagytok :Big Grin amúgy shlime, hova valósi vagy? csak mert én is Miskolc közelében élek..
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: